İntralipoterapi, Slim-up, Ultrason, Karboksiterapi, Vibrasyon, VellaShape 2, Medikal Masajlar ve Vücut Maskesi Uygulamaları gibi işlemlerle bölgesel incelme yapılabilmektedir. Bu yöntemler metabolizma hızını artırarak kasların çalışmasını ve bölgesel yağların parçalanmasını sağlar.

Bölgesel dolaşımdaki zayıflığa bağlı olarak hücre sıvısının azalması ve yağ hücrelerinin artması, bölgesel toksinlerin yeterince atılamaması sonucu istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasıdır. Kadınlarda daha sık, erkeklerde ise daha az oranda görülür. Muayene sonrasında kişiye özel tedavi programı oluşturulur. Selülit için birçok uygulama bulunmaktadır.

Selülit Tedavisi

Uygun beslenme programı, Mezoterapi, Ultrason Uygulaması, Slim-up Vella-Shape 2 ve Selülit Masaj Programları ile selülit %80 oranında azaltılabilmektedir.

Selülit tedavisinde kişiye özel tedavi programı oluşturulur.

Selülitlerinizden şikayetçiyseniz bir kliniğe başvurarak sizin için en uygun programın oluşturulup tedavi edilmesini isteyebilirsiniz.

intralipoterapi:

Spor yapılsa bile oluşamayan bölgesel fazlalıklara yönelik ameliyatsız bir yöntem olan "İntralipoterapi" yöntemi ile ne kadar dikkat edilirse edilsin inatçı yağ hücreleri birkaç seansta azaltılabilmektedir.

Aqualix adı verilen ilaç özel bir teknikle kanül yardımıyla yağ dokusuna yatay olarak bir veya iki noktadan girilerek uygulanır. Özelliği dokuda su emilimini başlatır. Cildin dış yüzeyine uygulandığında solüsyonun enjekte edildiği bölgede tedavi edilen dokudaki organik sıvıların infiltrasyonunu artırarak mikrokavitasyon sürecini başlatır. Bu protokole kavitasyonel yağ hücresi ölümü denir. Nihayet; gözle görülür, ölçülebilir bir incelme meydana gelir. Bu yöntem ameliyatsız bir tedavi yöntemidir.

Uygulanabilir Bölgeler:

  • Göbek ve çevresi
  • iç uyluk
  • Diz üstü ve yanlar
  • havzalar
  • Gıdıklama bölgesi
  • Geri
  • Silah